Over mij

Over mij

IMG_3890

Mijn naam is Angela en ik ben 20 jaar oud. Met mijn ouders en zus woon ik in Tilburg. Voor de mensen die deze plaats niet kennen. Tilburg is een stad in de provincie Noord-Brabant. Ik studeer dierverzorging op het Prinsentuin College in Breda en zit nu in het examenjaar. Na dit school jaar heb ik eindelijk mijn niveau 3 diploma opzak. Hierna ga ik de opleiding Dierenarts assistent Paraveterinair volgen op de zelfde school. Dit is een niveau 4 opleiding.

 

 

Wat je verder over mij moet weten? Ik ben dol op dieren. Zelf hmiauweb ik een kat miauw. Zij is dit jaar 17 geworden. Het is een schat van een kat en ik hoop dat ze nog jaren bij ons zal blijven. Ze is een Europese korthaar, een ras dat veel voor komt in Nederland en vaak als huis, tuin en keuken kat wordt bestempeld. We hebben haar met 4 weken oud gekregen wat veelste vroeg is voor katten om weg te gaan bij de moeder.

 

 

 

 

 

In mijn vrije tijd ben ik daardoor ook veel bezig met dieren omdat hier ook echt een passie van mij ligt. Verder ben ik nog veel bezig met make-up, boeken, muziek en films waar ik ook. Hier over zullen mijn blogs ook vaak over gaan. Ik hoop dat jullie dit ook leuk zullen vinden, veel lees plezier op mijn blog <3<3<3

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s